- Forside


Falsled-S-C-logo

 

Free+wi+fi

 

FavoritCamping

 

 

 

Velkommen på Falsled Strand Camping

Fam.+Hansen

 

Familien Hansen byder jer velkommen på Falsled Strand Camping. Pladsen er en lille hyggelig familiedrevet campingplads, som ejes og drives af ægteparret Britt og Frederik Hansen. I det daglige er det Frederik Hansen der varetager jobbet som leder og chef på pladsen.

På Falsled Strand Camping vil vi gøre alt for, at dit ophold bliver en behagelig oplevelse. Her hersker en hyggelig og familiær atmosfære, pladsen ligger i smuk natur direkte ned til det sydfynske øhav. Udsigten er helt fantastisk.....

På vores hjemmeside kan du se og læse, hvad vi kan tilbyde dig og din familie. God fornøjelse med hjemmesiden.


Forsæson med overvejende godt vejr, travlhed og nye tiltag

25. jun, 2014

Forårssæsonen er forbi, og lige om lidt starter højsæsonen, en højsæson som vi venter os meget af. Hvis vejret arter sig, tror vi på endnu bedre besøgstal end i rekordsæsonen 2013. Falsled Strand Camping har her i foråret været vel besøgt af gæster fra både ind og udland, specielt var der rigtig gode besøgstal i pinsen.

Ny+badebro+2

Vi har brugt foråret til at færdiggøre en række nye tiltag: Nogle af de mest ujævne pladser er nu blevet planeret. Den gamle hoppebamse som har stået som vartegn på pladsen i mange år, måtte lade livet og sendes på pension. En ny hoppepude er sat op, og i tilgift har vi også fået en fin ny trampolin. Familiebaderummene i servicebygningen ved poolen er renoveret indvendig, og fremstår nu nymalede lyse og indbydende. På bådpladsen har vi etableret udendørsbruser, således at bade og sejlfolket kan få skyllet saltvandet af. Der er samtidig trukket elkabel ned på bådpladsen, så vi nu har lys og strømudtag dernede. Vores badebro har fået en ordentlig omgang. Med helt nye terrassebrædder ligner den gamle badebro nærmest en ny.


Vestfyns+efterskole+2  
Foråret har budt på mange arrangementer: Sæsonen blev indledt med en hyggelig forårsfest, som var arrangeret af vores festudvalg. Syd Bank har holdt sommerudflugt her på pladsen. Fjällräven Classic havde arrangeret vandretur på øhavsstien, og valgte at overnatte på Falsled Strand Camping. Det var et flot syn med de mange små trekking telte på pladsen. Vestfyns efterskole har været her nogle dage, hvor de har holdt skoleafslutning. Børnehaven ”Den røde æske” har i lighed med tidligere år afholdt feriekoloni på Falsled Strand Camping. Sankt Hans aften var festudvalget atter på spil med et hyggeligt og velbesøgt arrangement, desværre var det på grund af kraftig blæst ikke muligt at tænde Sankt Hans bålet.

Som i kan læse har der været nok at se til, og vi er nu klar til at møde en masse ferieglade campister. Tusind tak til jer som lagde vejen forbi Falsled Strand Camping her i foråret, og tak til de campister der gav en hånd med, da vi lavede badebro og bådplads og ikke mindst tak til vores utrættelige festudvalg for to gode arrangementer.

Med venlig hilsen
Familien Hansen

Nyheder

thumb-nyheder

Kalender

thumb-kalender

Aktiviteter

thumb-aktiviteter

Seværdigheder

thumb-sevaerdigheder