- Forside


Falsled-S-C-logo

HJERTESTARTER+logo+small

 

Free+wi+fi

 

 

 

 

 

Velkommen på Falsled Strand Camping

 vinter+2013+primm.+bill

 

Familien Hansen byder jer velkommen på Falsled Strand Camping. Pladsen er en lille hyggelig familiedrevet campingplads, som ejes og drives af ægteparret Britt og Frederik Hansen. I det daglige er det Frederik Hansen der varetager jobbet som leder og chef på pladsen.

På Falsled Strand Camping vil vi gøre alt for, at dit ophold bliver en behagelig oplevelse. Her hersker en hyggelig og familiær atmosfære, pladsen ligger i smuk natur direkte ned til det sydfynske øhav. Udsigten er helt fantastisk.....

På vores hjemmeside kan du se og læse, hvad vi kan tilbyde dig og din familie. 

 

Du kan også prøve vores indscannet "QR kode" for at se den lille video "fastligger på Falsled Strand Camping..  God fornøjelse og på gensyn snart.

 

ViDiBili+QR-kode+2185


Velkommen til sæson 2016

3. feb, 2016

Velkommen+til+2015+primm.

Velkommen til sæson 2016

Påsken falder tidligt i år, og vi har derfor valgt ikke at åbne til påske. Vi ved, at vore gæster rigtig gerne gerne vil starte op til påske, men beslutningen er taget, fordi vi er bange for frostsprængninger i vores anlæg. Servicebygninger og vandforsyning på pladsen er ikke gearet til minus grader. Vi håber på jeres forståelse for dette, og vi glæder os meget til se jer alle fredag den 1. april 2016.

Med venlig hilsen
Familien Hansen

 

Falsled Strand Camping åbner fredag den 1. april 2016

Nyheder

thumb-nyheder

Kalender

thumb-kalender

Aktiviteter

thumb-aktiviteter

Seværdigheder

thumb-sevaerdigheder