- Forside


Falsled-S-C-logo

 

Free+wi+fi

 

FavoritCamping

 

 

 

Velkommen på Falsled Strand Camping

Fam.+Hansen

 

Familien Hansen byder jer velkommen på Falsled Strand Camping. Pladsen er en lille hyggelig familiedrevet campingplads, som ejes og drives af ægteparret Britt og Frederik Hansen. I det daglige er det Frederik Hansen der varetager jobbet som leder og chef på pladsen.

På Falsled Strand Camping vil vi gøre alt for, at dit ophold bliver en behagelig oplevelse. Her hersker en hyggelig og familiær atmosfære, pladsen ligger i smuk natur direkte ned til det sydfynske øhav. Udsigten er helt fantastisk.....

På vores hjemmeside kan du se og læse, hvad vi kan tilbyde dig og din familie. God fornøjelse med hjemmesiden.


En højsæson vi aldrig glemmer

18. aug, 2014

Stemnings+billede+1

Hvis nogen ved sæsonstart havde fortalt os, at højsæson 2014 både vejrmæssigt og besøgsmæssigt ville blive endnu bedre end rekordsæsonen 2013, ville vi have nægtet at tro det. Ikke desto mindre blev det tilfældet, 5 uger i streg med sommer som i Sydeuropa.
 
Bedst som vi troede at de hollandske campister havde svigtet, kom der på en uge en sand invasion af biler med det karakteristiske NL på de gule nummerplader. På et tidspunkt var vi danskere klart i undertal, det er dejligt at opleve, at mange af vores hollandske gæster er gengangere fra tidligere år.

Vi har haft besøg af kajakklubber og motorcykelklubber (Nimbus), vi har selv stået for mange arrangementer, et arrangement bør dog fremhæves, nemlig Cirkus Fyr og flamme. En ægte gøgler der over 2 dage gav vores børn en kæmpe oplevelse.
 
Vi fik 5 skønne uger hvor der virkelig blev badet igennem både i havet og vores swimmingpool (vandtemperaturen var 28 gr. både i hav og pool). Stemningen var helt sydlandsk, der blev hygget i de mange små kroge rundt på campingpladsen. Som i kan se på billederne i galleriet, er teltcamping blevet højeste mode igen.

Vi kan nu se tilbage på en dejlig travl højsæson. De mange udenlandske og danske campister er vendt hjem til deres dagligdag, så pladsen virker lidt tom efter at der har været så meget run på i mere end en måned. Tusind tak til alle jer som lagde vejen forbi Falsled Strand Camping i jeres sommerferie, vi håber at se jer igen.

Familien Hansen

Sensommer/efterårstilbud på Falsled Strand Camping

Vi fejrer den flotte sæson med et tilbud som løber resten af sæsonen:

2 voksne i campingvogn/telt: 190 kr. pr. overnatning. Tilbuddet er et all inclusivetilbud, ingen tillæg for strøm, pool (lukker 7. september) bad og varmt vand. Samme som ovenstående, blot med 2 voksne og 2 børn eller børnebørn: 260 kr. pr. overnatning.
 
Du kan booke tilbuddet på www.falsledstrandcamping.dk, eller skrive til os på post@falsledstrandcamping.dk, du kan også ringe til os på 62 68 10 95 eller bare komme forbi, vi finder en plads til dig.

Vi glæder os til at se dig og din familie til sensommer og efterårscamping på Sydfyns hyggeligste campingplads. Falsled Strand Camping lukker d. 30. september.

Nyt fra festudvalget

AFSLUTNINGS FEST FOR FASTLIGGERE PÅ FALSLED STRAND CAMPING 2014

Så er tiden kommet hvor vi skal til at vende næsen hjemad igen, vi skal tage afsked med en tid med dejlige solskinsdage, badeture, hyggelige samvær med hinanden , familie, venner og gæster fra nær og fjern. Og det gør vi ved at holde en afslutningfest.

LØRDAG  D.30.8.2014 KL. 18:00 UNDER HALVTAGET VED KØKKENET. MENU: GRILL SELV BUFFET

3 slags lækkert krydret kød, ca. 300 – 500 g. pr. person. Steak af oksefilet, spareribs og grill pølse. Hertil mixed salat, med årtidens grønt, frugt og dressing, tomatsalat, coleslaw,tzatziki, kold kartoffelsalat m. urter og hjemmebagt flutes m. kerner. Kaffe/the og kage. Medbring selv drikkelse og service. PRIS PR. PERS. 100 KR.

Det kunne være dejligt hvis nogen kunne komme med nogle sjove input til festen foreks. sange, ja lige hvad i kan finde på. Det kunne være hyggeligt og sjovt. Alt er næsten tilladt.

Tilmelding og betaling som er bindende senest d. 21.8.2014  til Rita på plads 91 eller på ritaogsteen@gmail.com

Venlig Hilsen festudvalget
Doris, Kirsten og Rita

Nedenstående finder du et galleri med billeder fra højsæson 2014:

Nyheder

thumb-nyheder

Kalender

thumb-kalender

Aktiviteter

thumb-aktiviteter

Seværdigheder

thumb-sevaerdigheder