- Forside


Falsled-S-C-logo

HJERTESTARTER+logo+small

 

Free+wi+fi

 

 

 

 

 

Velkommen på Falsled Strand Camping

 vinter+2013+primm.+bill

 

Familien Hansen byder jer velkommen på Falsled Strand Camping. Pladsen er en lille hyggelig familiedrevet campingplads, som ejes og drives af ægteparret Britt og Frederik Hansen. I det daglige er det Frederik Hansen der varetager jobbet som leder og chef på pladsen.

På Falsled Strand Camping vil vi gøre alt for, at dit ophold bliver en behagelig oplevelse. Her hersker en hyggelig og familiær atmosfære, pladsen ligger i smuk natur direkte ned til det sydfynske øhav. Udsigten er helt fantastisk.....

På vores hjemmeside kan du se og læse, hvad vi kan tilbyde dig og din familie. 

 

Du kan også prøve vores indscannet "QR kode" for at se den lille video "fastligger på Falsled Strand Camping..  God fornøjelse og på gensyn snart.

 

ViDiBili+QR-kode+2185


Hjertestarter projekt redder hollandsk campist

9. jul, 2015

 

Allan+overr%E6kker+campisternes+donation+til+Frederik+Hansen

Campisternes indsamlede penge overrækkes til Frederik Hansen

På Falsled Strand Camping har 37 fastliggere doneret penge til en hjertestarter. Cirka halvdelen af den samlede udgift er betalt af campisterne selv, resten er betalt af Frederik Hansen, som er ejer og chef på pladsen.

Ideen til projektet kom da jeg læste en artikel i Fyens Stiftstidende, avisen skrev om en campingplads i Båring Vig, her havde fastliggere startet en indsamling”, fortæller Allan Knudsen som er initiativtager til projektet, og fortsætter: ”Efter at have læst artiklen var jeg ikke et øjeblik i tvivl om, at vi kunne gøre det samme her på vores plads. Jeg fik straks Frederik Hansen med på ideen, der blev delt løbesedler rundt til samtlige fastliggere, og inden dagen var omme kom de første donationer. Jeg har kun mødt opbakning og positive ord. Fra vi startede projektet til vi fik en hjertestarter gik der kun en uge.

Hjertestarteren blev købt gennem Falck inklusiv kursus for 10 personer, samt vedligeholdelse af starteren. 10 fastliggere som dækker campingpladsen geografisk, blev udvalgt til kursusdeltagelse tirsdag den 7. juli. Vi havde alle talt om trygheden ved at have en hjertestarter, langt de fleste af vi fastliggere er plus 60 og derfor i risiko gruppen, alle var dog enige om, at hjertestarteren forhåbentlig aldrig kom i brug. Der tog vi grueligt fejl.

Søndag morgen den 5. juli blev det alvor. Frederik Hansen ringede mig op, og rystet fortalte han, at der lå en ældre hollandsk mand med hjertestop ved den gamle servicebygning. Da jeg sprang op på min cykel, løb der tusinde tanker igennem mit hoved, det kan bare ikke passe tænkte jeg, vi har jo ikke været på kursus endnu, hvordan klarer vi lige den her situation. Stor var min lettelse, da jeg ankom til servicebygningen. En kvindelig gæst som utroligt nok var sygeplejerske og underviser i hjertestarter, samt en mandlig gæst havde taget styringen, og var i fuld gang med at give hjertemassage, hjertestarteren var tilkoblet. Der var ringet 112, alt var sat i værk få minutter efter, at den hollandske campist var faldet om.

Da Falck ankom til pladsen kunne de konstatere, at der atter var åndedræt, puls og hjerterytme, manden blev med udrykning kørt til Odense Universitets Hospital. Det usandsynlige var sket, hjertestarteren som vi aldrig skulle bruge, og de to dygtige første hjælpere havde reddet et menneskeliv. Mandag og tirsdag var svære at komme igennem, vi var alle stærkt påvirket af hændelsen, og vore tanker gik til den 67 årige hollandske mand og hans hustru. Tirsdag over middag og midt i vores hjertestarter kursus ankom børn og svigerbørn til den hollandske mand, de fortalte, at han havde overlevet og var i stærk bedring.

Lige nu er vi alle stadig påvirket af hændelsen, den mandlige første hjælper modtager i øjeblikket psykolog hjælp, men vi kan ikke få armene ned, et bidrag på 150 kr. pr. fastliggerenhed har reddet et menneskeliv. Alle bidragsydere kan være utroligt stolte. Vi har nu gennemgået Falcks hjertestarter og førstehjælps kursus, alt er sat i system, og vi føler os således stærkt rustet til at tackle den situation som vi håber vi aldrig kommer til at opleve igen slutter Allan Knudsen med følgende opfordring:

Tjek om jeres campingplads har hjertestarter og folk med førstehjælpskursus, hvis det ikke er tilfældet, så tag sagen i egen hånd. Det er alt afgørende at der i tilfælde af hjertestop, kommer hjælp indenfor få minutter”.

Nyheder

thumb-nyheder

Kalender

thumb-kalender

Aktiviteter

thumb-aktiviteter

Seværdigheder

thumb-sevaerdigheder