- Forside


Falsled-S-C-logo

 

Free+wi+fi

 

 

 

 

 

Velkommen på Falsled Strand Camping

 vinter+2013+primm.+bill

 

Familien Hansen byder jer velkommen på Falsled Strand Camping. Pladsen er en lille hyggelig familiedrevet campingplads, som ejes og drives af ægteparret Britt og Frederik Hansen. I det daglige er det Frederik Hansen der varetager jobbet som leder og chef på pladsen.

På Falsled Strand Camping vil vi gøre alt for, at dit ophold bliver en behagelig oplevelse. Her hersker en hyggelig og familiær atmosfære, pladsen ligger i smuk natur direkte ned til det sydfynske øhav. Udsigten er helt fantastisk.....

På vores hjemmeside kan du se og læse, hvad vi kan tilbyde dig og din familie. God fornøjelse med hjemmesiden.


Sæsonstart og godt påsketilbud

15. mar, 2015

P%E5sketr%E6


Nu er det forår og dermed campingtid. Efter en lang vinter ser vi frem til at komme i gang igen. Vi glæder os til at se alle vore faste gæster samt forhåbentlig til at møde en masse nye. Vi har valgt at fejre sæsonstart 2015 med et par gode tilbud.

Hele forsæsonen 1. april - 1. juli
Tag mindst 3 overnatninger og få 1 overnatning gratis (tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud)


Spar op til 40 procent på camping i påsken
Skal du på camping i påsken? Vi har et godt tilbud til dig og din familie: Tag 5 overnatninger og betal for 3. Du ankommer onsdag den 1. april med afrejse mandag den 6. april.

Tag mindst 3 overnatninger og betal for 2. Har du ikke hele påsken til rådighed, men tager mindst 3 overnatninger, får du 1 overnatning gratis. Tilbuddet gælder frem til 1. juli.

OBS! Rabatten gives kun på overnatningsprisen.

Du kan allerede nu ringe til os og reservere plads til din påskeferie på Faldsled Strand Camping.

For fastliggere åbner Falsled Strand Camping uofficielt den 28. marts 2015. Vi åbner officielt onsdag den 1. april 2015, her er alle campister velkomne.

Spændende nyt omkring havkajak. Klik på menupunktet "Kajakskole" eller læs mere her

Nederst på siden finder du fotos af vores nye fællesgrill. Grillen er placeret på arealet foran køkkenet, den er fremstillet i kraftig smedejern, og er i lighed med de to grills der er placeret på fællesarealet ved bådpladsen, bygget af pensionerede smede fra Hudevad Smedjemuseum. Vi synes den er blevet rigtig flot. Stor tak til smedene.

Velkommen til sæson 2015
Familien Hansen

Nyheder

thumb-nyheder

Kalender

thumb-kalender

Aktiviteter

thumb-aktiviteter

Seværdigheder

thumb-sevaerdigheder