- Forside


Falsled-S-C-logo

 

Free+wi+fi

 

 

 

 

 

Velkommen på Falsled Strand Camping

 vinter+2013+primm.+bill

 

Familien Hansen byder jer velkommen på Falsled Strand Camping. Pladsen er en lille hyggelig familiedrevet campingplads, som ejes og drives af ægteparret Britt og Frederik Hansen. I det daglige er det Frederik Hansen der varetager jobbet som leder og chef på pladsen.

På Falsled Strand Camping vil vi gøre alt for, at dit ophold bliver en behagelig oplevelse. Her hersker en hyggelig og familiær atmosfære, pladsen ligger i smuk natur direkte ned til det sydfynske øhav. Udsigten er helt fantastisk.....

På vores hjemmeside kan du se og læse, hvad vi kan tilbyde dig og din familie. 

 

Du kan også prøve vores indscannet "QR kode" for at se den lille video "fastligger på Falsled Strand Camping..  God fornøjelse og på gensyn snart.

 

ViDiBili+QR-kode+2185


Sæson 2015 skudt igang

27. apr, 2015

B%F8gen+sprang+ud

Bøgen sprang ud torsdag den 23. april

Det kølige og til tider ustadige vejr i påsken lokkede ikke mange kørende campister ud af vinterhiet, men til gengæld var der talrigt fremmøde fra alle vore hardcore sæsongæster. Der blev hamret, banket og bygget op. Aktivitetsniveauet var vældig højt.

Vi har haft, og har gang i rigtig mange ting her i foråret. En lille hyggelig terrasse nede ved fællesområdet er færdiggjort, her kan man sidde og grille aftensmaden mens man nyder den skønne udsigt over øhavet. Ved køkkenet har vi lavet et helt nyt fælles grillområde, samtidig har vi lagt en ny flisegang fra stamvejen og over til den gamle servicebygning, hvilket letter kørsel med toilet og vandtanke.

Vi er lige nu igang med at opsætte nye køkkener i de fem store campinghytter, ved samme lejlighed har vi lagt nye gulvtæpper i alle fem hytter, arbejdet forventes færdiggjort indenfor de nærmeste par uger.

Lørdag den 25. april var dagen hvor badebroen skulle sættes. Mange sæsongæster var mødt op for at give en hånd med. Stor tak til alle fremmødte, uden jeres hjælp var det ikke muligt.

Vi glæder os til forårets helligdage med forhåbentlig lidt mere sol og varme, end vi har haft indtil nu.
 
Husk vores forårstilbud: Hele forsæsonen 1. april - 1. juli
Tag mindst 3 overnatninger og få 1 overnatning gratis (tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud)


Vel mødt på Falsled Strand Camping
Familien Hansen

Nyheder

thumb-nyheder

Kalender

thumb-kalender

Aktiviteter

thumb-aktiviteter

Seværdigheder

thumb-sevaerdigheder