- Forside


Falsled-S-C-logo

HJERTESTARTER+logo+small

 

Free+wi+fi

 

 

 

 

 

Velkommen på Falsled Strand Camping

 vinter+2013+primm.+bill

 

Familien Hansen byder jer velkommen på Falsled Strand Camping. Pladsen er en lille hyggelig familiedrevet campingplads, som ejes og drives af ægteparret Britt og Frederik Hansen. I det daglige er det Frederik Hansen der varetager jobbet som leder og chef på pladsen.

På Falsled Strand Camping vil vi gøre alt for, at dit ophold bliver en behagelig oplevelse. Her hersker en hyggelig og familiær atmosfære, pladsen ligger i smuk natur direkte ned til det sydfynske øhav. Udsigten er helt fantastisk.....

På vores hjemmeside kan du se og læse, hvad vi kan tilbyde dig og din familie. 

 

Du kan også prøve vores indscannet "QR kode" for at se den lille video "fastligger på Falsled Strand Camping..  God fornøjelse og på gensyn snart.

 

ViDiBili+QR-kode+2185


Sommeren går på hæld

30. aug, 2016

 

 

H%F8js%E6son+2016+slut
Sæson 2016 har rent vejrmæssig været en pose blandede bolcher. Perioder med flot sommervejr og desværre også perioder  med køligt vejr og hård vind. Det ustadige vejr gjorde selvfølgelig sin indvirkning på besøgstallet i forsommeren, men meget blev rettet op da vi nåede frem til højsæson.

Vi har haft besøg af mange udenlandske campister, specielt mange fra Holland er gode til at finde vores lille hyggelige campingplads. Fuldt belagt nåede vi ikke i år, men trods et kaotisk vejarbejde i Falsled, hvor byen nærmest var lukket, har vi i en periode været oppe på 90 procent belægning. Alt i alt er vi tilfredse med sæson 2016.

Falsled Strand Camping lukker 1. oktober, så i kan stadig nå at besøge os, og bemærk at vi giver rabat på jeres ophold: Ved 3 overnatninger betaler i kun for 2. Tilbudet gælder kun overnatning i eget telt eller egen campingvogn.

Tak til alle de campister som valgte at lade turen gå til Falsled Strand Camping i deres sommerferie, og tak til de foreninger og klubber som valgte at afholde deres sommer arrangementer på vores plads. Vi håber at se mange af jer i 2017.

Familien Hansen

Nyheder

thumb-nyheder

Kalender

thumb-kalender

Aktiviteter

thumb-aktiviteter

Seværdigheder

thumb-sevaerdigheder