- Forside


Falsled-S-C-logo

HJERTESTARTER+logo+small

 

Free+wi+fi

 

 

 

 

 

Velkommen på Falsled Strand Camping

 vinter+2013+primm.+bill

 

Familien Hansen byder jer velkommen på Falsled Strand Camping. Pladsen er en lille hyggelig familiedrevet campingplads, som ejes og drives af ægteparret Britt og Frederik Hansen. I det daglige er det Frederik Hansen der varetager jobbet som leder og chef på pladsen.

På Falsled Strand Camping vil vi gøre alt for, at dit ophold bliver en behagelig oplevelse. Her hersker en hyggelig og familiær atmosfære, pladsen ligger i smuk natur direkte ned til det sydfynske øhav. Udsigten er helt fantastisk.....

På vores hjemmeside kan du se og læse, hvad vi kan tilbyde dig og din familie. 

 

Du kan også prøve vores indscannet "QR kode" for at se den lille video "fastligger på Falsled Strand Camping..  God fornøjelse og på gensyn snart.

 

ViDiBili+QR-kode+2185


Klar til højsæson

7. jun, 2016

Pool

Forårs sæsonen går på hæld, en forårs sæson på det jævne rent vejrmæssigt. I skrivende stund har vi haft over en uge med temperaturer, der matcher vejret i Sydeuropa. Lad det være et fingerpeg om en rigtig flot højsommer.

Fra sæsonstart har håndværkere huseret på pladsen. Hytter store som små har fået en udvendig overhaling. Alle hytter har fået ny træbeklædning og nye farver. Pejse / TV stuen har ligeledes fået ny beklædning samt nye vinduer. Vores reception fremstår nu med ny træbeklædning, og en smuk teakfarvet nuance.

Som tidligere skrevet her på hjemmesiden har vi fået monteret en luft til varmepumpe, den fungerer helt efter hensigten, masser af varmt vand i familie-baderummene, samtidig er varmepumpen gearet til, at give swimmingpoolen et ordenligt varme boost. Poolen blev startet op for 14 dage siden og temperaturen er allerede oppe på 25 grader.

Vi er nu helt klar til højsæson, og klar til at modtage rigtig mange ferieglade campister. Vi er stolte af, og tilfredse med det stykke arbejde der er udført på vores bygninger. Til vores trofaste fastliggere: Undskyld byggerodet, som i ved, skal det være skidt før det bliver godt.

Til jer der sidder og planlægger en campingferie på Sydfyn: Prøv Falsled Strand Camping.Vi kan ikke tilbyde en campingplads med feriepark lignende faciliteter som restauranter vandland o.s.v, men vi tilbyder camping i smukke rolige omgivelser, i en hyggelig og familiær atmosfære. Vi har rigtig fine bade og toiletforhold, gratis swimmingpool, hoppepude og trampolin. Husk! Vi kører efter alt inklusiv princippet. Når overnatning pr. person, strøm og miljøgebyr er betalt, er alle faciliteter til fri afbenyttelse. OBS! Her betales ikke pladsgebyr.

Vi ønsker alle campister en fantastisk camping sommer, og håber at mange af jer, vil tjekke ind på Falsled Strand Camping. Vi glæder os til at byde jer velkommen.


Klik på nedenstående galleri, og se det flotte arbejde der er udført på vores bygninger.

Venlig hilsen
Familien Hansen

Nyheder

thumb-nyheder

Kalender

thumb-kalender

Aktiviteter

thumb-aktiviteter

Seværdigheder

thumb-sevaerdigheder