- Forside


Falsled-S-C-logo

 

Free+wi+fi

 

 

 

 

 

Velkommen på Falsled Strand Camping

Fam.+Hansen

 

Familien Hansen byder jer velkommen på Falsled Strand Camping. Pladsen er en lille hyggelig familiedrevet campingplads, som ejes og drives af ægteparret Britt og Frederik Hansen. I det daglige er det Frederik Hansen der varetager jobbet som leder og chef på pladsen.

På Falsled Strand Camping vil vi gøre alt for, at dit ophold bliver en behagelig oplevelse. Her hersker en hyggelig og familiær atmosfære, pladsen ligger i smuk natur direkte ned til det sydfynske øhav. Udsigten er helt fantastisk.....

På vores hjemmeside kan du se og læse, hvad vi kan tilbyde dig og din familie. God fornøjelse med hjemmesiden.


Sæson 2014 er slut

6. okt, 2014

Stemningsbillede+4

Hvor tiden dog går hurtigt, det føles som om denne sæson bare er fløjet af sted. Vi kan se tilbage på en sæson med fremgang. Besøgstallet over hele sæsonen er steget med ca. 15 procent. Vi fik ikke vores skilt med alt optaget sat op i år, men set over hele juli og august har vi haft flere gæster end i de samme måneder som i rekord sæsonen 2013. Vejret har været med os, og i tilgift til det flotte vejr i højsæsonen, har vejret også artet sig udsædvanlig flot i efterårssæsonen. Det føles som om det gode vejr bare ikke vil stoppe.

Vi er glade og stolte over, at mange klubber og foreninger vælger Falsled Strand Camping til deres arrangementer. Atter i år blev der afholdt weekend workshop for ”de knap så førlige” – det vil sige for deltagere med funktionsnedsættelser. Workshoppen blev afviklet her på pladsen i weekenden d. 23.-24. august. Vejret var ikke så heldigt, men alle så ud til at have en fornøjelig weekend. Tak til DKF og Jordløse Boldklub for besøget. Du kan læse mere her. I starten af september havde vi i lighed med sidste år besøg af Moparclub Denmark, en klub for ejere af USA-biler produceret under Chrysler koncernen. Vi takker for besøget og de flotte fremvisninger af jeres fantastiske biler. Læs mere om klubben her

Mange små forbedringer er foretaget i denne sæson, vi nævner i flæng: nye nummerskilte i lærketræ, kraftig renovering af vores badebro, etablering af udendørs brusearrangement på bådpladsen samt meget andet. Vi siger tak til alle, der i løbet af sæsonen gav en hånd med, når der var brug for det. Falsled Strand Camping lukkede tirsdag den 30. september, nu venter en stille periode, hvor vi kan puste lidt ud efter en travl sæson. Tak til alle der besøgte os i sæson 2014, vi glæder os allerede til næste sæson, hvor vi håber at se jer alle igen.

For vores fastliggere åbner Falsled Strand Camping uofficielt den 28. marts 2015. Vi åbner officielt onsdag den 1. april 2015, her er alle campister velkommen.

Tak for i år og rigtig god vinter
Familien Hansen

Nyheder

thumb-nyheder

Kalender

thumb-kalender

Aktiviteter

thumb-aktiviteter

Seværdigheder

thumb-sevaerdigheder