- Forside


Falsled-S-C-logo

 

Free+wi+fi

 

 

 

 

 

Velkommen på Falsled Strand Camping

 vinter+2013+primm.+bill

 

Familien Hansen byder jer velkommen på Falsled Strand Camping. Pladsen er en lille hyggelig familiedrevet campingplads, som ejes og drives af ægteparret Britt og Frederik Hansen. I det daglige er det Frederik Hansen der varetager jobbet som leder og chef på pladsen.

På Falsled Strand Camping vil vi gøre alt for, at dit ophold bliver en behagelig oplevelse. Her hersker en hyggelig og familiær atmosfære, pladsen ligger i smuk natur direkte ned til det sydfynske øhav. Udsigten er helt fantastisk.....

På vores hjemmeside kan du se og læse, hvad vi kan tilbyde dig og din familie. God fornøjelse med hjemmesiden.


Glædelig jul

13. dec, 2014

Julebillede+2014c

Ovenstående billede er selvfølgelig snyd, billedet er fra december 2010. Smukt så det ud med et tykt lag julesne. Hvis vi skal tro meteorologerne, så er der ikke meget der tyder på hvid jul i år. Efteråret samt vintermånederne november og december har budt på mildt vejr, og har været perfekt til at arbejde med oprydning og forbedringer på campingpladsen.

Sidste år havde vi to voldsomme storme, der forårsagede store ødelæggelser på campingpladsen, det har vi heldigvis været forskånet for indtil videre, dog fik vi lige en snert fredag den 12. december, der var varslet blæsevejr med vindstød af stormstyrke. Stormen mistede forholdsvis hurtigt pusten, og kan slet ikke sammenlignes med dem vi havde i 2013.

Vi har brugt det milde vejr til at rydde pladsen for visne blade, vi har atter i år gravet og planeret nogle af de mest ujævne og skæve pladser, vi er i fuld gang med, at etablerer grillområde foran fælleskøkkenet. Selve grillen bliver en stor smedejernsgrill, den bliver håndlavet af pensionerede smede fra Hudevad smedemuseum. Vi har fået speciallavet et vinterovertræk til vores swimmingpool, det vil helt sikkert gøre livet lidt nemmere, når poolen skal startes op til den nye sæson.
 
Vi glæder os til der atter bliver liv og glade dage på pladsen og har selvfølgelig mange tanker og ideer om sæson 2015. Vi ønsker en rigtig glædelig jul til campister, venner, familie og forretningsforbindelser.

Familien Hansen

For vores fastliggere åbner Falsled Strand Camping uofficielt den 28. marts 2015. Vi åbner officielt onsdag den 1. april 2015, her er alle campister velkommen.   

Nyheder

thumb-nyheder

Kalender

thumb-kalender

Aktiviteter

thumb-aktiviteter

Seværdigheder

thumb-sevaerdigheder