- Forside


Falsled-S-C-logo

HJERTESTARTER+logo+small

 

Free+wi+fi

 

 

 

 

 

Velkommen på Falsled Strand Camping

 vinter+2013+primm.+bill

 

Familien Hansen byder jer velkommen på Falsled Strand Camping. Pladsen er en lille hyggelig familiedrevet campingplads, som ejes og drives af ægteparret Britt og Frederik Hansen. I det daglige er det Frederik Hansen der varetager jobbet som leder og chef på pladsen.

På Falsled Strand Camping vil vi gøre alt for, at dit ophold bliver en behagelig oplevelse. Her hersker en hyggelig og familiær atmosfære, pladsen ligger i smuk natur direkte ned til det sydfynske øhav. Udsigten er helt fantastisk.....

På vores hjemmeside kan du se og læse, hvad vi kan tilbyde dig og din familie. 

 

Du kan også prøve vores indscannet "QR kode" for at se den lille video "fastligger på Falsled Strand Camping..  God fornøjelse og på gensyn snart.

 

ViDiBili+QR-kode+2185


Sæson 2016 igang

13. apr, 2016

Prim.+bill.

Så fik vi taget hul på sæson 2016. Fredag 1. april var der stort rykind, vores fastliggere gik igang med at etablere sig, hele pladsen summede af aktivitet. Lørdag den 2. april var der standerhejsning, hvor nye og gamle gæster blev budt velkommen.

Vi har til denne sæson fået installeret en varmepumpe i den nyere servicebygning. Vi har nu en stabil og miljøvenlig varmekilde, som leverer varmt vand og varme til familie baderummene og ikke mindst varmt vand til vores swimmingpool. Det betyder, at vi kan åbne poolen tidligere end normalt. Klimadan fra Ikast har leveret vores nye varmepumpe. Enkelte standpladser er udvidet og planeret. Vi er igang med udvendig renovering af vores hytter, og vores pejsestue (fællesrum) skal også have en ordentlig omgang.

Vi har glædet os til at komme igang, og ønsker alle vores gæster en super god sæson 2016.

Familien Hansen

Nyheder

thumb-nyheder

Kalender

thumb-kalender

Aktiviteter

thumb-aktiviteter

Seværdigheder

thumb-sevaerdigheder