Vælg sprog:  image_432   image_292     

​Kajak

​Falsled Strand Camping ligger direkte ud til noget af det bedste kajakfarvand i Danmark. Helnæsbugten byder på stille og roligt vand, langt de fleste steder er vanddybden så lav, at selv sejlere som ikke er fortrolige med den berømte grønlændervending, har mulighed for at komme på ret køl, hvis uheldet skulle være ude.

Vi har gennem hele sæsonen besøg af kajaksejlere fra både ind og udland. Vores beliggenhed direkte ved vandet, gør det nemt at komme i vandet med kajakkerne Vi har kajakreoler på vores bådplads samt en kajakpusleplads. Her har du mulighed for at skylle og rengøre kajak og udstyr efter dagens sejlads.

Kajakklubberne i Danmark har opdaget det lille kajakparadis i Falsled. Flere klubber lader deres årlige klubtur gå til Falsled Strand Camping.

Vi har haft besøg flere gange fra Dansk Kano & Kajak klub, som bruger vores farvand til at øve og udfordre deres færdigheder.

Vi har herudover blandt andet haft besøg af friske folk fra Struer Kajak Klub, du kan læse deres beskrivelse af opholdet.

Beskrivelsen er "PDF format", og findes på side 4 på klubbens hjemmeside.

http://www.struerkajakklub.dk/

​I