top of page
bålfad.jpg

.

"THE BEST THING ABOUT MEMORIES IS MAKING THEM."

Vi hjælper mere end gerne med at skabe mindeværdige oplevelser. Så hvis I har brug for hjælp til at arrangere noget helt specielt i forbindelse med en fejring, firmatur, rund fødselsdag eller noget helt andet, er vi klar til at assistere.

2022-05-03 (2).png

GRUPPER & EVENTS

Hvis I gerne vil tilføje skræddersyede oplevelser til jeres ophold, hjælper vi gerne med at organisere events og gruppeaktiviteter.

Vi kan fx hjælpe med at arrangere yoga (også i det fri), sanketure, vin- og ølsmagning, underholdning, oplæg, drejekursus, teambuilding og meget andet. Hvis I er en større gruppe, der gerne vil leje cykler, kan vi også være behjælpelige med det.

Tag endelig fat I os og gør om mulighederne.

FAMILIETURE, FIRMA & FEJRING

Vi hjælper jævnligt større grupper, selskaber og foreninger med at planlægge ophold og aktiviteter. Skal I på årets firmatur eller foreningsmøde, kan vi fx assistere med at arrangere oplæg, udflugter og hjælpe med catering udefra. Vi har et hav af skønne samarbejdspartnere, og der er rig mulighed for en bred vifte af aktiviteter, der passer netop til jeres arrangement.

 

Hvis I vil have et område (eller pladsen) helt for jer selv, er det en god ide at være ude i god tid, da vi får bookinger året rundt.

 

Tag fat I os for en uforpligtende snak.  

woodlarkphotography-0528743A0528.jpg

  

bottom of page