top of page
_08A7697-2.jpg

.

UD I DET BLÅ

Lej vandsportsudstyr, og oplev Det Sydfynske Øhav på tæt hold med kajakker, sit-on-tops eller SUP-boards.

Kajakdamer.jpg

FALDSLED VANDSPORT

Lej kajakker, sit-on-tops og SUP-boards fra kl. 8-20 i hele sæsonen (normalt fra april til september, se hjemmesiden for aktuelle åbningsdatoer). Sikkerhedsveste og pagajer er inkluderet i lejen. Det er også muligt at leje våddragter.

 

Faldsled Vandsport er selvbetjent via hjemmesiden. Du booker blot online på www.faldsledvandsport.dk i åbningstiden via din smartphone.

 

bookingsiden finder du en instruktionsvideo, en bookingportal og et link til sikkerhed og tips.

 

Læs mere om Det Sydfynske Øhav nedenfor.

DET SYDFYNSKE ØHAV

Gennem historien har området været kendt for sine smukke landskaber, idylliske natur og noget af det bedste vand i verden for sejlere. I 2024 blev Det Sydfynske Øhav også udnævnt til en UNESCO Global Geopark, hvilket betyder, at det er anerkendt som et geografisk område med steder og landskaber af international geologisk betydning. Det Sydfynske Øhav er med andre ord noget, der er værd at beskytte og opleve.

 

I Det Sydfynske Øhav finder du smuk, unik natur, kulturelle oplevelser og masser af muligheder for vandsport og sejlads.

Planlæg en kajaktur til en af de små øer i Helnæs Bugt, kombiner en SUP-tur med en picnic på stranden (f.eks. ved Millinge Klint eller Damsbo Strand), kombiner kajak med lystfiskeri eller nyd naturen på en stille tur ned langs kysten.

 

Nedenfor er der nogle links til inspiration og information.

 

Info om Det Sydfynske Øhav

Info om øerne i Helnæs Bugt

Havørred Fyn

Sikkerhed på havet

Book en kajak eller et SUP-board her

Kajak_closeup kort.jpg

  

bottom of page