top of page
_08A7697-2.jpg

.

UD I DET BLÅ

Lej vandsportsudstyr på pladsen og oplev det sydfynske øhav helt tæt på med kajak, sit-on-top eller SUP-board.

Kajakdamer.jpg

FALDSLED VANDSPORT

Fra pladsens strand kan man kl.8-20 i hele udlejningsperioden (normalt april til slut august/start september, se hjemmesiden for gældende åbningsperiode) leje havkajakker, sit-on-tops og SUP-boards. I lejen indgår veste og pagajer/padler. Herudover kan man også leje våddragter.

Faldsled Vandsport er selvbetjent via websitet. Man booker simpelthen online på www.faldsledvandsport.dk i åbningstiden enten hjemmefra eller via smartphonen på stedet. 

På bookingsiden er der en instruksvideo, bookingportal og link til sikkerhed/tips.

Læs mere om det sydfynske øhav herunder.

DET SYDFYNSKE ØHAV

Hele vejen op gennem historien har området været kendt for sine smukke landskaber, idylliske natur og noget af det bedste vand i verden for søfolk. Det sydfynske øhav er også i 2024 blevet udpeget som en UNESCO Global Geopark, hvilket betyder, at det er et geografisk område med steder og landskaber af international geologisk betydning. Med andre ord – det sydfynske øhav er noget, der er værd at beskytte, og opleve.

 

I det sydfynske øhav finder du både smuk, unik natur, kulturoplevelser og rig mulighed for vandsport og sejlads.

Planlæg en kajaktur til en af de små øer i Helnæsbugt, kombiner en SUP-tur med en picnic på stranden (fx ved Millinge Klint eller Damsbo Strand), kombiner kajak med lystfiskeri eller nyd naturen på en rolig tur ned langs kysten.

Herunder er nogle links til inspiration og information.

Info omkring det sydfynske øhav

Info omkring øerne i Helnæs Bugt

Havørred Fyn

Sikkerhed på vandet

Book kajak eller SUP-board her

Kajak_closeup kort.jpg

  

bottom of page