top of page
_08A7697-2.jpg

.

Oplevelser

Det er rigtigt, hvad de siger - Fyn er fin

dvphoto.dk-191.jpg

Aktiviteter på pladsen

Velkommen til ferie.

Uanset om du er lav-så-lidt-som-muligt typen eller den aktive af slagsen er der noget til dig her.

Stranden har altid åbent, og ellers har vi udendørs opvarmet pool i sommermånederne. På pladsen er der også en lille legeplads, trampolin, petanque, udendørsspil og aktiviteter hen over sæsonen alt efter humør og tidspunkt. Besøg Faldsled Havn og et af de lokale spisesteder, lav mad over bålet - eller hvad med en omgang vandsport?

Det er muligt at leje både elcykler/cykler hos os (juni-august).

Du kan også se planlagte events på pladsen og i nærområdet her. 

Natur & outdoor

Hvis du er glad for natur- og outdooroplevelser, er du kommet til det rette sted. Snør vandrestøvlerne og tag en tur på Øhavsruten eller i Svanninge Bjerge. Måske er du mere til en rolig cykeltur langs landevejen med nogle stop ved lokale kræmmermarkeder. Eller hvad med en tur på mountainbike i Svanninge Bakker, hvor der er udfordringer til alle niveauer? Hvis du er til aktiviteter på vandet, kan du leje både kajakker, SUP-boards og båd, så du kan udforske det sydfynske øhav helt tæt på. Magiske rideture i smukke omgivelser. Løbeture langs vandet eller i skoven. På pladsen kan man også leje cykler, så man kan drøne ud i det sydfynske landskab.

I ydersæsonerne er du landet et af de bedste steder, hvis du er til lystfiskeri (og havørred). … som du nok kan forstå, er der masser af muligheder for oplevelser i det fri.

Faldsled Vandsport

Øhavsstien (vandring)

Svanninge Bakker (vandring)

Herregårdsruten (cykling)

Østersøruten (cykling)

Østrup Turridning

Havørred guide (lystfiskeri)

_08A7645 (1).jpg
dvphoto.dk-92.jpg

Livsnyderen

Afslappet livsnyder? Start med en frisk morgendukkert i havet og kom helt ned i gear. I pladsens shop kan du finde lokale plejeprodukter eller fx en ansigtsbehandling to-go. Hvis I er en større gruppe, kan vi hjælpe med at booke en yogi. Hvis der skal romantik på banen, sørger vi gerne for en picnic-kurv. Til gourmanden er der flere lokale spisesteder i gå-afstand fx Falsled Kro. I nær-området er der også flere vingårde, man kan besøge.  Eller hvad med en tur i Dayspa i Faaborg? Hvis man er til et slag golf, er der flere muligheder tæt på. Hvis man har brug for mere inspiration til livsnyder-aktiviteter, er man altid velkommen til at prikke os på skulderen for flere tips.

 

Falsled Kro

Smagen af Fyn

De fynske vingårde

Den fynske vinrute

Day-SPA i Faaborg

Agger Vin & Parkgolf

Golf på Fyn

Seværdigheder & udflugter

Fine Faaborg, en af Danmarks ældste købstæder, er kun ca. 10 minutters køretur fra pladsen. Her kan man opleve farvestrålende bindingsværkshuse, blomstrende stokroser, caféer, restauranter, fine butikker og masser af sommeraktiviteter. Besøg fx Øhavsmuseet, Faaborg Museum, klokketårnet og Faaborg Havn.

Egeskov Slot, med alt til børnefamilien, er kun 25 minutters køretur væk fra Faldsled. Hvis man trænger til lidt byliv, kan man tage en tur til charmerende Svendborg eller H. C. Andersens Odense. Endelig kan man hoppe på en færge og besøge en af de små hyggelige øer i det sydfynske øhav. 

Øhavsmuseet (Faaborg)

Egeskov Slot

Visit Odense

Visit Svendborg

Øhop i det sydfynske øhav

Skærmbillede 2023-03-15 kl. 13.09.33.png

  

bottom of page