top of page
dvphoto.dk-191.jpg

.

VELKOMMEN 

TIL NATUR, NÆRVÆR & HYGGE

Velkommen til Falsled Strand Camping. Uanset om du besøger os alene på din vandretur langs Øhavsstien, med familien i campingvognen eller med kæresten i en af vores hytter, er vores håb, at du slapper af helt ned i maven og nyder de simple glæder i livet.​

UNDER EGETRÆERNE
- OG HELT NED PÅ JORDEN

Her på pladsen er man aldrig langt fra naturoplevelser.

 

Det sydfynske øhav inviterer til vandsport, gåture langs kysten, friske svømmeture, sejlads, fiskeri eller ”bare” første række til smukke solnedgange over havets overflade.

 

I skoven kan man nyde alt det grønne og gå en tur under de smukke trækroner.

 

Der hvor vi kan, giver vi også lidt mere plads til naturen, hvorfor man måske vil lægge mærke til fx lidt højere græs og flere planter i fx hytteområdet. Det er helt med vil(d)je.

campingplads_stemning.jpg
Pool

FACILITETER

På Falsled Strand Camping dyrker vi det simple liv – med fokus på natur, nærvær og hygge.


Vi har ikke bade- eller legeland, men til gengæld har vi det sydfynske øhav, en badebro og en opvarmet pool (1. juni til 1. september). Der er også en lille legeplads og en petanquebane.


Vi elsker madlavning i det fri! Derfor kan man grille og lave bålmad flere steder på pladsen. Der er også et lille indendørs køkken.

Hvis man ikke orker madlavning, kan man købe lækkerier i vores café eller besøge et af de lokale spisesteder.


På pladsen er der to familiebaderum, et handicapbad og -toilet, et puslerum med baby badekar og to toilet- og baderum til hhv. herrer og damer med toiletter.

 

I vores nye opholdsrum kan man hygge indendørs, spise en bid mad elle tage en kop kaffe (opholdsrummet kan lejlighedsvis være utilgængeligt ved private selskaber/events - OBS: åbner først til højsæson 2024).

CAFÉ & MINI-BUTIK

I caféen kan man bl. a. nyde friskbrygget espressokaffe og te, købe morgenbrød (uden for højsæson lørdage og søndage) og søde sager og finde lokale lækkerier så som vin, øl, marmelade og brugskunst.

 

I forbindelse med caféen har vi en ”mini-butik”, hvor man kan købe morgenmadsprodukter, sodavand, øl, vin, snacks, Frisko-is og et lille udvalg af dagligvarer.

Nærmeste indkøbsmulighed er i Horne (5km)- og ellers kan man komme til Faaborg på ca. 10 minutter i bil.

fællesplads_2023.jpg

  

bottom of page